Bericht versturen
Contacteer ons

Contact Persoon : Morgan Zhao

Telefoonnummer : +86 18122345571

WhatsApp : +8618122345571

Free call

55-inch interactief glazen paneel Smart Board All-in-One voor vergadergebruik Whiteboard functie inbegrepen

March 28, 2024

Laatste bedrijfscasus over 55-inch interactief glazen paneel Smart Board All-in-One voor vergadergebruik Whiteboard functie inbegrepen

De 55-inch interactieve glaspaneel slimme whiteboard all-in-one machine heeft vele voordelen in conferentie gebruik, vooral wat betreft whiteboard functies.

Groot scherm: Het 55-inch scherm biedt een groot genoeg werkgebied om meer inhoud en details te kunnen bevatten, waardoor de conferentiepresentatie duidelijker en duidelijker wordt.

High-definition display: interactieve glaspaneel slimme whiteboard all-in-one machines hebben meestal high-definition display effecten, die gedetailleerde afbeeldingen en tekst kunnen presenteren,het verbeteren van het beeldscherm-effect en het genot van het bekijken.

Touch interactie: Dit type slimme whiteboard all-in-one machine ondersteunt touch interactie functie. Je kunt direct met je vingers of stylus schrijven, markeren en slepen van de inhoud op het scherm.De werking is handig en intuïtief.

Multi-touch: ondersteunt multi-touch functie. Wanneer meerdere mensen samenwerken, kunnen ze tegelijkertijd op het scherm werken, waardoor de deelname aan vergaderingen en de efficiëntie worden verbeterd.

Veelzijdigheid: naast het gebruik als whiteboard hebben slimme all-in-one machines meestal een verscheidenheid aan functies, zoals het bekijken van bestanden, het afspelen van video's, het surfen op internet, enz.om verschillende behoeften in vergaderingen te vergemakkelijken.

Realtime opslag en delen: de inhoud op het whiteboard kan in realtime worden opgeslagen en via het netwerk worden gedeeld met andere apparaten om het opnemen van vergaderingen en het vervolgens bekijken te vergemakkelijken.

Verbeteren van de interactiviteit: de interactieve functie maakt de vergadering interactiever en de deelnemers kunnen rechtstreeks deelnemen aan het maken en wijzigen van inhoud,bevordering van de uitwisseling van ideeën en samenwerking.

ST-IW 详情页 (11)

Guangzhou Chujie InforDe Commissie is van oordeel dat de Commissie niet in staat is haar standpunt te wijzigen.is eenHightechbedrijfHet bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van human-computer interactie apparatuur en self-service terminals met eigen merk.KER.

We hebben eenprofessionele productlijnDe Commissie heeft in de loop van het jaar een verslag uitgebracht over de ontwikkeling van deprofessionele technische dienstverleningWe hebben een toonaangevend productontwerp en onderzoeks- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Na bijnatien jaar industrie accumulatie en technologie neerslag, is het bedrijf uitgegroeid tot een belangrijke dienstverlener en oplossingsaanbieder voor mainstream toepassingen.

Het bedrijf groeit geleidelijk uit tot een bekend merk in de touch-industrie en heeft de “National High-Tech Enterprise”, “Outstanding Suppliers Of GovernmentProcurement”, “The Heavy Contract”, “The National High-Tech Enterprise”, “The National High-Tech Enterprise”, “The National High-Tech Enterprise”, “The National High-Tech Enterprise”, “The National High-Tech Enterprise”, “The National High-Tech Enterprise”, “The National High-Tech Enterprise”, “The National High-Tech Enterprise”, “The National High-Tech Enterprise”, “The National High-Tech Enterprise”, “The National High-Tech Enterprise”, “The National High-Tech Enterprise”, “The National High-Tech Enterprise”, “The National High-Tech Enterprise”, “The National High-Tech Enterprise”, “The National High-Tech Enterprise”, “The National High-Tech Enterprise”, “The National High-Tech Enterprise”, “The National High-Tech Enterprise”, “The National High-Tech Enterprise”, “TheKeep Promise AAA Level Enterprise" en andere onderscheidingen..

Wij bezitten tientallen patenten en software kopieerrechten. Onze producten worden veel gebruikt in industriële en commerciële belastingzaken, administratieve dienstencentra, banken, medicijnen, hotels,communicatie,stations, luchthavens, schilderachtige plekken, bioscopen, speciaalzaken, scholen, fabrieken en andere industrieën, met wereldwijd meer dan 10 000 aanvraaggevallen.

公司介绍

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

kertouch@gzker.com
+8618122345571
kertouch
live:.cid.d62c92107a831199
+86 18122345571